Zie je de afbeeldingen niet?
Bekijk de online versie: www.mayil.org/eNieuws/2017/augustus.html
Mayil eNieuws www.mayil.org

Augustus 2017

Afdrukken? Klik hier (pdf, 2 blz.)

--

Liefste eNieuws lezer,

Op momenten in het leven waar je hard je best wil doen, loop je soms jezelf voorbij. Meester Morya geeft altijd die herhaling: om onszelf niet te vergeten, onszelf niet te verliezen in wat we doen, wat we willen, wat we proberen.
Moeilijk is het niet, gewoon eraan denken is genoeg, maar soms vraagt het wel een radicale keuze om dit ‘eraan denken’ tot een nieuwe gewoonte te maken.

Nieuws voor deze maand is dat er in oktober opnieuw een cursus "Telepathie en Inutïtieve Ontwikkeling" doorgaat (zie verder in deze nieuwsbrief). Daarnaast zit het nieuwe "Werkboek voor het leven" tot nu toe perfect op schema, zodat hij in de laatste week van augustus zal verschijnen.

Wij wensen jullie allemaal nog een mooie tijd deze zomer, vol licht, zowel uiterlijk als binnen in jezelf. e-groetjes van Marie

Bezinning ter gelegenheid van de volle maan van 7 augustus 2017

Meester Morya, Beluister deze volle maan bezinning

"Je moet bepaalde manieren vinden om tot rust te komen en dat is heel belangrijk. Als je te actief bent en met te veel bezig bent en je te veel confronteert met dingen van deze aarde, dan kom je al gauw in een verstrooidheid terecht die nadelig is voor je gezondheid, voor je ijver, voor je opvattingen… voor je leven, zeg maar.

Wees dan radicaal op bepaalde momenten en zeg: “Kijk, nu wil ik rust.” En dan moet je die rust nemen en dan moet je ze zelfs vóór kunnen nemen en weten dat dat een heel groot belang heeft. Want als je in de eenvoud van je leven, in de rust van je leven komt, dan kan je meer zien en dan kan je ook meer onthouden. Dat wil zeggen dat je de dingen een plaatsje geeft in je leven en dat je van daaruit ziet: ‘hiér ben ik mee bezig. En dát brengt mij op het juiste in mijn leven. En dáár kan ik tevreden over zijn.’

En dat is een heel groot punt, dat er een tevredenheid kan zijn met het leven. Van tijd tot tijd moet je werkelijk plaats maken voor je leven, om te zien: ‘ik sta in een leven en ik ben mij daar bewust van en ik weet wat het betekent dat leven toe te laten in mijn hart.’ Want dat moet je proberen bewust te doen, want anders is het er niet.

Het is vooral je bewustzijn wat je moet aanscherpen en moet aanmeten, zodanig dat je weet: ‘kijk, dit is mijn leven en zo kan ik het leven.’ En dat zijn heel kleine dingen, het zijn kleine woordjes zelfs, maar het maakt zoveel verschil wanneer je dit op een bewuste manier gaat doen. Je kan dat toepassen, gewoon in je bezinning, door je de vraag te stellen: “Ja, wat is mijn leven? Wat betekent mijn leven? Hoe kan ik daarmee bezig zijn? En waar kan ik die rust een plaats geven in mijn bestaan?”

Vaak komt angst voort uit een onrust, omdat je te haastig bent met de dingen. Je moet dus bepaalde zaken op orde kunnen stellen vanuit een eenvoud, vanuit een rust. Op die manier kan je steeds verder, want je zal ontdekken dat je, wanneer je de dingen tot rust kan brengen in jezelf, de sleutel van je eigen leven vindt. Gewoonlijk ligt die niet ver, vaak voor je voeten, omdat wanneer je met een stilte en een vreugde bezig bent in je leven, je dan ineens het licht ziet dat noodzakelijk is om vooruit te kunnen gaan."

Meester Morya

© Geert Crevits, www.mayil.com
Fragment uit Morya Kracht 7, hoofdstuk 8 (Oorspronkelijk cursus Levensverdieping 13 in Antwerpen, september-oktober 1995 - dit boek verschijnt tegen eind 2017)

--
Mayil eNieuws

Cursus "Telepathie & Intuïtieve Ontwikkeling"
in BRUGGE
oktober-november 2017

Een einde aan je twijfels

In deze openbarende cursus krijg je alle tools om zelf telepathisch te communiceren met de ziel. Eerst bij de mensen om je heen – medecursisten, vrienden en kennissen – daarna ook met dieren, bomen, planten, en tenslotte met je eigen ziel.

Je ontdekt een manier om voorbij de wirwar van je eigen gedachten en gevoelens te duiken en eenvoudige antwoorden te verkrijgen op ingewikkelde vragen en problemen; niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen.

Daarnaast krijg je ook heel wat concrete inzichten aangereikt waardoor je sterker in het leven gaat staan, meer zelfkennis verwerft, intuïtiever kan leven en je beter thuis voelt in jezelf.

Cursus in BRUGGE

8 oktober, 15 oktober,
29 oktober en 12 november 2017

Vier zondagen, telkens van 10u tot 17u.

Alle info op www.hetleven.be

Info / Inschrijven

Mayil eNieuws

Nog steeds in voorverkoop:
Morya Wijsheid 'Werkboek voor het leven'

Verschijnt eind augustus. Steun ons, koop nu.

Video
Morya Wijsheid 'Werkboek voor het leven'

52 weekopdrachten die structuur geven aan de opbouw van je innerlijke leven

320 blz.
29,90 euro
ISBN 978-90-75702-67-5
Verschijnt eind augustus - nu in voorverkoop

Zag jij de VIDEO al?

Info / Bestellen

Morya Wijsheid 'Werkboek voor het leven'

Op de achterflap:

"Het leven is niet zoals een baksteen die je daar legt en laat liggen. Neen, het leven is een broos, fijn, boeiend iets, een soort energie die zichzelf bevraagt, draagt en ontplooit.

Het leven is kneedbaar, je kan het vorm geven in alle mogelijke richtingen, maar dan moet je wel zorgen dat je in het leven zelf staat, want anders kneedt het leven jou!

De grote vraag die mensen zich dikwijls stellen is: 'hoe moet ik leven en hoe moet ik het doen om mijn leven in handen te krijgen?' Want het is gemakkelijk gezegd: "Wees jezelf, word jezelf", maar hoe doe je dat?

Door dit werkboek krijg je stap voor stap meer inzichten op de weg naar het licht in jezelf, de ware betekenis van je leven, de grote kracht in je hart en het doel van je bestaan."

Info / Bestellen

In het boek:

V 52 werkpunten, plus twee extra
VBij elke opdracht een mooie vlinder om in te kleuren

VRuimte om te schrijven

VOok met begeleide meditaties
VGeniaal gestructureerd: elke week een nieuw aandachtspunt; alles samen is het een opbouwend geheel
VUiteenlopende en nieuwe onderwerpen
VJe kan meteen met dit werkboek beginnen, je hoeft het basiswerkboek niet eerst gedaan te hebbenKijk binnenin!
VMet gratis bijpassende bladwijzer
VGratis verzending naar België en Nederland

VNu in voorverkoop, verschijnt eind augustus

 

Ben jij ook reuze-benieuwd?
Kijk nu alvast eens binnenin !

Nieuw Morya Werkboek

 

BESTEL NU en ontvang als eerste jouw nieuwe werkboek eind augustus

Info / Bestellen
www.mayil.com > Werkboek voor het leven

Mayil eNieuws

www.mayil.com
Mayil vzw is een non-profit organisatie
Steun onze werking via jouw aankoop
of door een kleine maandelijkse gift op BE80738035148677

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.com > eNieuws.
Reacties op deze nieuwsbrief? Klik 'beantwoorden' en laat ze ons weten.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.