Zie je de afbeeldingen niet?
Bekijk de online versie: www.mayil.org/eNieuws/2020/maart.html
Mayil eNieuws www.mayil.org

Maart 2020

Afdrukken? Klik hier (pdf, 3 blz.)

--

Liefste eNieuws lezers,

Bij momenten ontspringt in mij geheel onverwacht een grote vreugde en een intense dankbaarheid voor het feit dat ik Meester Morya ken, dat zijn prachtige boeken in mijn leven aanwezig zijn. Zijn woorden zijn steeds zo hoopgevend, zo optimistisch, zo genuanceerd en kunnen vooral alle onrust op de wereld zo goed in een ruimer, rustiger perspectief plaatsen.

Zijn woorden ontstaan uit een diepe, zuivere liefde, waardoor ze steeds de dagelijkse zaken van je dagelijkse leven op een originele, frisse manier bekijken, want ware liefde kan in elk klein dingetje een mogelijkheid zien om te groeien naar schoonheid en bevrijding, zodat je leven mooi wordt en zodat je je vrij voelt om gelukkig te zijn, om jezelf te zijn, om mooie en belangrijke dingen te doen.

"Rustig worden in het leven is belangrijk op dit moment", staat er in de volle maan tekst van deze maand. Want vanuit die rust ontdek je het verschil tussen wat belangrijk is en wat alleen maar belangrijk lijkt. Pas als je dàt onderscheid leert te maken, kan je de echte vreugde in je leven ontdekken. eGroetjes van Marie

PS: Ontdek onder de volle maan meditatie ook de verschillende acties en promoties in de uitgeverij, en de tijdelijke beschikbaarheid van Bezinning 8!

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 9 maart 2020

Meester Morya,

"Er is een liefde in het hart van mensen die streven naar verduidelijking in elke richting. (...) Er zijn op deze aarde liefdevolle mensen die schitterend werk doen. En ook tussen jullie, lezers, zijn er mensen die op die manier bezig zijn, die rustig vooruitgaan, dapper vooruitgaan om je persoonlijke problemen tot een oplossing te brengen, en bovendien ook te kijken naar de gemeenschappelijke problemen.

De maatschappij verandert stilaan. Geleidelijk zal je de indruk krijgen dat er hier en daar mensen opstaan die bepaalde kwaliteiten in zich dragen die echt belangrijk zijn. Je zal ook zien dat er een greep is naar macht door bepaalde tegenkrachten, die bepaalde dingen willen doordrijven en die angstwekkend zullen zijn. Maar dat zijn maar heel kleine strubbelingen op deze aarde. Niettegenstaande de grote drang die er is om liefdevol te zijn, zijn er mensen die het totaal anders bekijken en met totaal andere ideeën rondlopen. Het zal een beetje tot een explosie komen van het één tegen het ander, maar uiteindelijk zal het goede het halen, en je moet niet bang zijn.

Goed en slecht, het is altijd gemengd. Rustig worden in het leven is belangrijk op dit moment. Als je in je eigen leven tot die rust kan komen en tot die vrede van het hart, dan kan je op de juiste manier vooruit en dan kan je aansluiting hebben bij mensen die op dezelfde manier bezig zijn. In die zin zullen grenzen vervagen. Je zal zien, mensen vinden elkaar over de grenzen heen en er zullen hele tendensen ontstaan die misschien een licht zijn voor de wereld. Ik zeg ‘misschien’ omdat daarin veel verwarring kan zijn, in het begin toch. Uiteindelijk niet, maar wel in het begin. Want mensen kunnen zich mengen onder elkaar. Goed en slecht, het is altijd gemengd. Zelfs binnen de sfeer die je zou kunnen bestempelen als licht, zijn er mensen die niet met het juiste begrip bezig zijn en die niet weten wat ze doen. Of het wel weten, maar in een andere richting.

Er kan een gevoel van chaos zijn in de eerste jaren die volgen, maar uiteindelijk komt het wel goed en wordt het in goede banen geleid vanuit de Goddelijke Wereld. Het Goddelijke Plan is zich aan het verwezenlijken. Jaren zijn Meesters bezig geweest om dat voor te bereiden en nu is het zover dat er bepaalde stappen op deze aarde gezet worden die belangrijk zijn.

Wees blij met je eigen leven, weet dat vreugde en blijheid schitterende dingen zijn om de kwade krachten te bestrijden. Laat je niet ontgoochelen door toestanden, door mensen, door zaken. Wees blij met het leven op deze aarde en weet dat het belangrijk is, en dat de tijd waarin we nu leven heel belangrijk is. Je zal een steun zijn voor anderen en je zal soms ook gesteund zijn door anderen. Het maakt niets uit, maar in elk geval is het zo dat je vooruit zal gaan. Je zal zien dat je aansluiting krijgt bij goede mensen en dat het stilaan tot je door zal dringen dat je ook werkelijk iets te betekenen hebt en dat je iets kan doen."

Meester MoryaMorya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

© Geert Crevits, www.morya.org

Deze tekst komt uit hoofdstuk 10 van
Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

--
Mayil eNieuws

Grote LENTE-actie

Gratis Spiritueel Dagboek
bij aankoop van 2 Morya boeken

Tot eind april 2020 ontvang je bij Mayil het Spiritueel Dagboek helemaal gratis bij aankoop van 2 boeken. Je kiest vrij uit de reeksen Morya Wijsheid, Morya Kracht, Morya Bezinning, Morya Werkboeken.

Gratis Spiritueel Dagboek bij aankoop van 2 boeken

Het Spiritueel Dagboek is een bijzonder schriftje om je eigen ervaringen in te noteren. Op elke bladzijde met lijntjes vind je onderaan een mooi citaat van Meester Morya. Tussendoor is er hier en daar ook ruimte voor een oefening en creativiteit. Het schriftje begint met een motiverende handleiding (Wat schrijf ik op, hoe en waarom?)  Op houtvrij papier dat lekker schrijft, omklapbaar dankzij de wire-o ringen, 176 bladzijden volledig in kleur. Op de website kan je een kijkje nemen binnenin het Spiritueel Dagboek.

Bestel twee Morya boeken
en ontvang jouw Spiritueel Dagboek gratis!
Maak je keuze op
www.mayil.com > Overzicht

Info / Bestellen
www.mayil.com > Overzicht publicaties

Bestel twee Morya boeken naar keuze en ontvang als eNieuwslezer automatisch een Spiritueel Dagboek erbij. Tot eind april 2020. Elke bestelling vanaf 19 euro wordt portvrij verstuurd naar België en Nederland.

Mayil eNieuws

Voor de verzamelaars:
Tijdelijk opnieuw exemplaren van Bezinning 8 verkrijgbaar

De tien Morya Bezinningsboekjes zijn stuk voor stuk pareltjes van wijsheid. Allerlei praktische raad voor je leven wordt afgewisseld met perspectieven op de wereld en de Nieuwe Tijd.

In handig zakformaat en met een stevige hardcover kan je zo'n boekje overal mee naartoe nemen en elke keer een stukje ervan tot je laten doordringen. De teksten zijn zo essentieel dat je ze keer op keer opnieuw kan lezen en er rust, liefde, inzicht, kracht of troost in kan vinden.

Bekijk alle Bezinningsboekjes op mayil.com > Morya Bezinning

Morya Bezinningsboekjes

Morya Bezinning 8: Sta in je kracht! Tijdelijk opnieuw verkrijgbaar !

"Morya Bezinning 8: Sta in je kracht" is al een tijdlang uitverkocht. Onverwacht zijn er nu toch opnieuw enkele exemplaren te verkrijgen, ideaal voor de fans die hun collectie bijna compleet hebben maar dit schitterende boekje nog missen.

Wees er snel bij, want op is op!

Om jouw boekje te reserveren, klik Reply en stuur ons een mailtje, want Bezinning 8 zit niet meer in het gewone circuit.

Mayil > Contact

Mayil eNieuws

Nog heel even winterkorting op de AUDIO

Nog tot 21 maart 2020:

- 30% korting vanaf 2 stuks
op de Morya audio

Je ontvangt maar liefst 30% korting bij aankoop van twee of meer artikelen gekozen uit: alle Morya luister-cd's, het Morya Luisterboek (Wijsheid 1: Bewust handelen), en de Volle Maan BOEK + CD publicaties.

Morya audio publicaties

Morya audio, wat is dat?
Als je een Morya audio-publicatie beluistert, hoor je de stem van Geert aangenaam warm en heerlijk dichtbij. Zonder aarzeling verwoordt hij de rustige wijsheid van Meester Morya. Je gaat moeiteloos mee op de stroom en al snel begin je op een nieuwe manier naar jezelf en je leven te kijken. Je doet belangrijke inzichten op, je wordt er blij van en de tijd vliegt voorbij! Ideaal voor onderweg, thuis tijdens eenvoudig werk, als bezinning bij het slapengaan,...

Op de website kan je uit elke publicatie een fragment beluisteren.

Maak je keuze en bestel via
www.mayil.com > Audio publicaties

Nog tot 21 maart 2020:
30% korting op alle audio

Gratis verzending naar België en Nederland

Info / Bestellen
www.mayil.com > Audio publicaties

Actie tot 21 maart 2020, voor alle abonnees van het Mayil eNieuws die rechtstreeks bij ons bestellen. Je ontvangt je bestelling portvrij in België en Nederland. Bestel via de website, je korting wordt automatisch toegekend als je ingeschreven staat voor het Mayil eNieuws.

Mayil eNieuws

www.mayil.com
Mayil vzw is een non-profit organisatie
Steun onze werking via jouw aankoop
of een kleine maandelijkse gift op BE80 7380 3514 8677
(Mayil vzw)

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.com > eNieuws.
Reacties op deze nieuwsbrief? Klik 'beantwoorden' en laat ze ons weten.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.