Zie je de afbeeldingen niet?
Bekijk de online versie: www.mayil.org/eNieuws/2017/november.html

Mayil eNieuws www.mayil.org

November 2017

Afdrukken? Klik hier (pdf, 3 blz.)

--

Liefste e-Nieuws lezers,

Onlangs waren mama en ik weer eens lof aan het zingen over onze lieve Laura*. Ze wordt deze maand 27 en hoewel ze veel tijd van ons vraagt en ons daardoor soms weerhoudt van ons werk voor de missie van Meester Morya, heeft zij ons ook heel wat van de meest waardevolle dingen geleerd en gebracht. Niet alleen veel geduld en flexibiliteit, maar ook het loslaten van verwachtingen bijvoorbeeld.

Al toen ik nog heel jong was, toonde zij me hoe ik mijn wil moest leren beheersen. Meester Morya schrijft over hoe je de wil in jezelf moet houden** maar zij liet mij al vroeg aan den lijve ondervinden waaróm. Als ze weer eens niet deed wat ik vond dat ze moest doen, en ik dan ongeduldig en streng mijn wilsenergie (onbewust) naar haar liet uitschieten, had dit steevast een averechts effect bij haar, en mijn enige resultaat was frustratie aan mijn kant, daarna boosheid en ten slotte wanhoop. Maar als ik leerde om mijn wil in mij te houden, kon ik vanuit mijn innerlijke rust andere manieren bedenken om haar aan te zetten tot iets, met geduld, liefde en zonder emotionele energieverspilling.

Tot op vandaag leert ze mij de kunst van leven in het nu, en oog te hebben voor de hemelse momenten die ze vaak creëert vanuit haar overgave. Zij laat me beseffen dat ik oneindig veel redenen heb om dankbaar te zijn voor het leven.

En nog een zegen die ik aan haar te danken heb, is de ontdekking van mijn telepathie natuurlijk. Daarmee ging voor mij een hele nieuwe wereld open, en ondertussen konden ook al ongeveer vijfhonderd mensen van die wereld proeven in de cursussen die ik geef. Keer op keer prijs ik me gelukkig wanneer ik mijn cursisten op verschillende vlakken zie open bloeien en de vreugde zie op hun gezicht als ze - net als ik vijftien jaar geleden - ontdekken hoe telepathie werkt. eGroetjes van Marie

* Meer over mijn zus Laura vind je op hetleven.be, o.a. op de pagina 'Over ons'
** Meester Morya spreekt in detail over de werking van de wil in Morya Wijsheid 2: "De weg van eenvoud", hoofdstukken 3 en 6, en daardoor ook in het nieuwe "Werkboek voor het leven".

Laura

Mayil

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 4 november 2017

Meester Morya,

De zekerheid van het leven ligt niet in het materiële, maar ligt in het bezielende. Als de mens ziet dat zijn leven bezield is, heeft hij een grote zekerheid in zijn leven. Hoe meer de mens bezield is - hoe meer hij door de ziel geraakt is en met de ziel verbonden is - hoe zekerder hij zich zal voelen in alle omstandigheden. Hetzij in reizen, hetzij in geldbeleggingen, hetzij in alle mogelijke facetten van het bestaan; als de ziel tegenwoordig is, zal hij voelen wat hij wel en wat hij niet kan doen. Op deze manier vindt hij zijn eigen zekerheid.

De tegenslagen die er in dit leven komen, worden niet geteld, want wanneer de mens in zijn ziel leeft, dan leeft hij in de vreugde en leeft hij in de oneindigheid. De ziel zelf toont de weg naar de vreugde, want de ziel is de stabiliserende factor in het bestaan. Elk probleem dat opkomt in het leven, verdwijnt in het niets wanneer het met de ziel geconfronteerd wordt. Want de ziel weet oplossingen waar het verstand geen oplossingen kan vinden. (...)

Mijn vredewens heeft vleugels

Ik wens je de vrede uit Mijn hart. Dit wil zeggen: als je de grote vrede van het leven wil kennen, probeer dan in je hart te leven en de hartelijkheid van anderen te aanvaarden. Het is Mijn wens dat je de vrede zou kennen, de vrede van het Goddelijke, de vrede van de liefde, Mijn vrede. Ik zet vleugels aan Mijn wens en Ik stuur Mijn vrede naar jou en Ik verwacht ze terug, want je moet Mijn vrede niet aanvaarden zonder ook aan Mij een vrede te wensen. En door deze wederkerigheid komt er iets in jou en in Mij wat uniek is.

Als je dit zal doen, en regelmatig, als je naar Mij de vrede stuurt die er in jouw hart is, omdat je ze van Mij hebt ervaren en aanvaard, dan zal je een steeds grotere en diepere vrede kennen, een vrede die deze wereld je niet kan geven, maar die vanuit het Goddelijke naar jou komt. Want ook Mijn vrede komt vanuit God. Ik heb geen vrede van Mijzelf, ik heb een vrede die vanuit God komt. Deze vrede is groot en draagt een oneindigheid in zich.

Ik spreek graag over oneindigheid, omdat Ik daarmee een doel heb. Het doel is dat je altijd verder zou evolueren en dat je nooit zou ophouden en dat je nooit zou wanhopen over deze aarde.God woont in je hart

Meester Morya

© Geert Crevits, www.morya.org
Dit fragment komt uit Morya Wijsheid 3,
God woont in je hart
, blz. 143-144

--
Mayil eNieuws

Cursus "Telepathie en Intuïtieve Ontwikkeling" in Brugge

Januari-februari 2018

"Ik voel dat ik aan het veranderen ben. Ik heb veel meer zelfvertrouwen"; "Sinds ik dagelijks die meditatie doe, zijn de mensen om me heen ineens veel vriendelijker"; "Ik wéét nu dat ik een hart heb, en ik weet voor het eerst wat dat is, een hart", zeiden deelnemers zondag in de cursus Telepathie & Intuïtieve Ontwikkeling. Nog maar net voorbij de helft van de cursus, spreken verschillende mensen al over de grote impact van de besproken onderwerpen en de oefeningen die we samen deden, waardoor ook buiten de lessen het leven anders wordt, lichter, mooier, en boeiend.

"De cursus van Marie heeft mijn leven veranderd"
(Sarah, vijf jaar nadat ze de cursus deed)

In deze cursus leer je twee eenvoudige methodes:
- een 5-stappen meditatie waarmee je meer in je eigen kracht komt
- een techniek om contact te leren nemen met je innerlijke weten, je ziel, en de ziel van anderen (mens én dier).

Het resultaat is o.a. dat je sterker in jezelf staat, meer innerlijke leiding kan ervaren en weet dat liefdevol leven echt haalbaar is.

Meer over de inhoud en de bedoeling van de cursus
vind je op hetleven.be

Info / Inschrijven

Begin 2018:

Cursus in BRUGGE

op vier zondagen:

zo.
14 januari, 21 januari, 4 februari en 25 februari 2018

telkens van 10u tot 17u

Alle info op hetleven.be > Cursusdata

Mayil eNieuws

Steeds inspiratie bij de hand met een Morya boek!

Morya boeken

Alle publicaties verkrijgbaar via www.mayil.com

Portvrij verstuurd vanaf 19 euro

Mayil eNieuws

Meditatie avonden - najaar 2017

Meditatie-avondenvr. 1 december 2017:
over verantwoordelijkheid

vr. 22 december 2017: kerstmeditatie

In Hertsberge (bij Brugge). Begin rond 19u15. Deelname 15 euro.
Om praktische redenen vooraf inschrijven aub

Info / Inschrijven

Meer info en inschrijven via
www.morya.org >Meditatie-avonden

Mayil eNieuws

www.morya.org
Mayil vzw is een non-profit organisatie
Steun onze werking via jouw aankoop
of door een kleine maandelijkse gift op BE80738035148677

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.org > Nieuwsbrief.
Wil je je uitschrijven? Stuur ons een mailtje.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.