Online versie: http://www.mayil.org/eNieuws/2016/februari.html
Mayil eNieuws www.mayil.org

Februari 2016

Afdrukken? Klik hier (pdf, 5 blz.)

--

Liefste eNieuws lezers,

Het ontstaan van elk Morya boek is een ware vreugde, van het begin tot het einde. De eerste vreugde was er telkens op het moment dat Geert de originele cursussen gaf: mensen die daar ooit aan deelnamen zullen zich het heerlijke gevoel maar al te goed herinneren van opgetild en gedragen te worden tijdens en na de cursus. Vervolgens werd ongeveer elk van de 42 cursussen al uitgetypt door één van een handvol vrijwilligers die ons soms lieten weten hoe intens ze de aanwezigheid en steun van Meester Morya daarbij konden voelen. Als het moment van publicatie voor een cursus is aangebroken, wordt de hele tekst door mama en mij in totaal zo'n viermaal zorgvuldig gelezen, gekamd en geredigeerd. Ellenlange zinnen worden korter en overzichtelijker, omslachtige verwoordingen eenvoudiger. De stopwoordjes gaan eruit en er komen hoofdstukken, paragrafen en hier en daar titeltjes. De originele opnames worden nog een keer beluisterd. Geleidelijk aan ontvouwt het boek zijn ware pracht en inhoud, een grote vreugde voor ons! Ten slotte krijgt het boek zijn titel, een voorwoord, mag ik de cover ontwerpen en het boek binnenin vormgeven in layout. Er worden illustraties gekozen en elk woord, elke splitsing en elke lijn wordt nog meermaals tot op de letter nagekeken tot alles er zo perfect en rustig mogelijk uitziet, klaar voor een lange toekomst... Eind maart zullen twee nieuwe boeken hun vreugde door kunnen geven aan de volgende in de rij: Morya's dierbare lezers!

"De stap naar oneindigheid" en "Trouw aan jezelf" zijn twee boeken die - hoewel ze met drie jaar verschil ontstaan zijn - op een bepaald vlak nauw bij elkaar aansluiten. Het zijn opnieuw ongelooflijk mooie en inspirerende werken, vol van Morya's genialiteit, diepte en liefde. Wat een bron van vreugde. eGroetjes van Marie

Verder in deze nieuwsbrief:

* Twee nieuwe boeken in voorverkoop

* Mayil staat op de Lotusbeurs in Nederland
Gebruik de kortingscode!

* Agenda voor 2016:
Meditatie-avonden + Cursussen Telepathie & Intuïtieve Ontwikkeling

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 22 februari 2016

Meester Morya,

Vanuit het Goddelijke in zichzelf, vanuit de intuïtie in zichzelf leert men een aantal dingen op de juiste manier te stellen. Niet alles kan verwoord worden, dat hoeft ook niet. Maar je moet wel vanuit die energie proberen te leven.

Om die reden zou je ’s morgens en ’s avonds vijf minuutjes of één minuutje tijd moeten kunnen maken voor God, om Zijn energie toe te laten in jouw hart. Dan krijg je bij wijze van spreken een wasbeurt, krijg je een inzicht, een vernieuwend inzicht. Dan komt er licht in jouw hart, neemt de betekenis van jouw leven toe, zie je steeds meer raakpunten met andere mensen, ga je steeds dieper op de problemen in omdat je steeds meer zal leren te kijken naar die problemen. Je loopt er niet van weg, je kijkt gewoon wat die problemen zijn, niet om er onmiddellijk iets aan te doen, maar om in feite een objectiviteit na te streven in jouw leven en naar de levens van anderen toe.

Het is met andere woorden een soort kettingreactie, je begint aan iets maar je weet niet waar het eindigt en ook andere mensen doen dat en de ene mens vult de andere aan. In het geheel genomen stellen heel veel mensen zich meer dan vroeger open voor de goddelijke kracht, de goddelijke energie, en komt de vernieuwing van binnenuit. In de loop van een aantal jaren zullen er dan ook heel veel vernieuwingen komen uit heel onverwachte hoeken, maar die wel komen vanuit het hart van mensen omdat ze zich geïnspireerd voelen en omdat ze vanuit de diepte gaan leven en vanuit die kracht gaan leven. En dan zijn ze ook zeker van zichzelf, ze komen met een grotere zelfzekerheid naar voren omdat ze weten, en omdat ze weten dat het goed is wat ze doen, want het komt vanuit de goedheid van hun hart.

Het zijn die energieën die aansluiten. Het zijn die energieën die als het ware op de voorgrond komen in de verschillende landen over de hele wereld, in de verschillende volkeren van de wereld. En over de grenzen heen kunnen mensen elkaar vinden in een eerlijkheid en in een openheid en van daaruit worden dingen ook gerealiseerd, zodat de problemen van deze aarde aangepakt worden - de armoede, de oorlogen, de tegenstrijdigheden en alle andere dingen die je zou kunnen zien als een probleem. Men zal daar acht op slaan en men zal zeer zeker werk maken van een aantal strijdpunten zodat ze hier en daar tot harmonie kunnen worden gebracht. Meester Morya

© Geert Crevits, www.mayil.com
Fragment uit Morya Kracht 5: Trouw aan jezelf, hoofdstuk 10.

--
Mayil eNieuws

Morya Kracht 4 en Morya Kracht 5
in voorverkoop

Morya Kracht 4: De stap naar oneindigheid

Morya Kracht 4

Morya Kracht 4:
De stap naar oneindigheid
Geert Crevits

248 blz. - hardcover
ISBN 978-90-75702-64-4

22 euro
nu in voorverkoop

gratis verzending
release vanaf 22 maart 2016

Bestel nu in voorverkoop

Covertekst achteraan:
"... Dat is heel belangrijk: dat je bent waar je bent. Dat je met je gedachten, met je gevoelens, met heel je zijn aanwezig bent op het moment dat je hier bent.

Als je dit kan, als je jezelf zover kan brengen dat je in die eenvoud staat, in je eigen kracht, dan kan je ook voor anderen heel veel doen, want dan ga je ineens meer zien. Je zal ineens een andere trilling door je voelen gaan, en je zal je ineens helemaal openen, helemaal aanwezig zijn bij de dingen.

Dat is de bedoeling, dat je zover gaat in die aanwezigheid dat je de Aanwezige daarin kan voelen, en dat je de trilling daarin kan voelen. Dat je dus het oneindige in jezelf kan toelaten omdat je zelf aanwezig bent in dat oneindige. En dit is het spel dat je zou moeten kunnen spelen"

Hoofdstukken in dit boek:

1 - Een omwenteling op aarde
2 - De juiste contacten
3 - Een goddelijk plan van vernieuwing
4 - De klank van vrede
5 - De bloem van verwondering
6 - Een weg van geduld
7 - De stap zetten naar het pure leven
8 - Willen zijn waar je bent
9 - Tot een verstandhouding komen met anderen
10 - Het mysterie van de liefde
11 - De spanning van vrede
12 - Een roos worden
13 - Mediteren en het leven leren zien zoals het is
14 - Contact met de aarde, contact met de mensheid
15 - De belofte van de aarde
16 - In verbinding met de aarde
17 - Ik ben als een broeder

Verkrijgbaar vanaf 22 maart.
Reserveer nu jouw exemplaar in voorverkoop!

Lees fragmenten uit het boek / Bestel

mayil

Morya Kracht 5: Trouw aan jezelf
Morya Kracht 5

Morya Kracht 5: 
Trouw aan jezelf
Geert Crevits

200 blz. - hardcover
ISBN 978-90-75702-65-1

22 euro
nu in voorverkoop

gratis verzending
release vanaf 22 maart 2016

Bestel nu in voorverkoop

Covertekst achteraan:
"Het verinnerlijken van jouw leven is een heel groot iets. Als je daaraan begint, dan weet je eigenlijk niet goed waar je staat op het moment dat je begint. Maar na korte tijd komt er meer vreugde in jouw leven.

Want het geluk, jouw geluk, jouw vreugde ligt binnenin je. Je mag nog de hele wereld gelukkig maken, je kan er zelf toch ongelukkig bij lopen... Je moet zelf tot geluk komen. En dat ligt soms aan heel kleine, subtiele dingen.

Als je naar binnen gaat in je leven, als je je bewust wordt van je leven, van de kracht in je eigen leven, verander je op een vrijwel radicale manier"

Hoofdstukken in dit boek:

1 - Jezelf vinden in de drukte
2 - Innerlijk rustig worden
3 - Weten dat je kind van God bent
4 - De mensheid is een geheel
5 - Slechts één weg is jouw weg
6 - Wat God je wil tonen
7 - De grenzen van het ‘ik’ vervagen
8 - Een eerlijke weg
9 - Tot harmonie komen
10 - De eeuwige wetten herontdekt
11 - Een innerlijke zekerheid

Verkrijgbaar vanaf 22 maart.
Reserveer nu jouw exemplaar in voorverkoop!

Lees fragmenten uit het boek / Bestel

Mayil eNieuws

Lotus beurs nabij Utrecht
op zondag 13 maart 2016

met lezing door Marie Crevits om 13u in de Esdoornzaal

Lotus beurs 13 maart
Gebruik je kortingscode 16LOT10160

* grootste spirituele beurs van Nederland, en dit wordt de 32e editie!
* op zondag 13 maart 2016, van 10u tot 17u
* in de Expo hallen van Houten, vlakbij Utrecht

Als je je toegangskaartje online koopt met de unieke Mayil-code "16LOT10160", krijg je niet alleen een mooie korting op je ticket (je betaalt slechts 10 euro i.p.v. 17,50), tegelijk ontvangt ook Mayil dankzij jou een korting op de kosten voor de standplaats.

Martine, Marie en Coby kijken er naar uit om je te ontmoeten op onze stand, waar je een Morya inzichtkaartje kan komen trekken, een gratis bladwijzer kan uitkiezen en alle boeken kan inkijken en aanschaffen.

Je kan bij Coby en Marie tevens meer informatie krijgen over de cursussen "Telepathie en Intuïtieve Ontwikkeling".

* Om 13u geeft Marie een LEZING in de Esdoornzaal: *

Sterk staan in jezelf, rustig in je hoofd - Morya wijsheid
Een spiritueel leven moet beginnen bij innerlijke rust en kracht, maar hoe kom je daartoe? Hoe ga je om met lastige mensen? Hoe krijg je rust in die wirwar van gedachten en zorgen in je hoofd? In de Morya boeken vinden we eenvoudige tips en praktische inzichten met opzienbarende effecten. (gratis lezing van 20 minuten, door Marie Crevits)

Info en kaartverkoop via www.lotusbeurs.nl
Lotus beurs

Gebruik onze speciale ticketcode 16LOT10160 voor extra korting!

Mayil eNieuws

Morya Groeigroep: Meditatie-avonden

Agenda voor 2016 in Hertsberge, bij Brugge

Data:
Vr. 26 febuari 2016
Vr. 22 april 2016
Vr. 20 mei 2016
Vr. 17 juni 2016
Vr. 26 augustus 2016
Vr. 7 oktober 2016
Vr. 16 december 2016

Open voor iedereen.
Meer info en inschrijven via
www.morya.org > Meditatie-avonden

Mayil eNieuws

Agenda cursussen "Telepathie en Intuïtieve Ontwikkeling"
door Marie en Coby

Aan de hand van eenvoudige oefeningen met prentjes, woorden en zinnen vind je stap voor stap de weg naar het maken van telepathisch contact met de ziel van je medemens. In deze cursus steek je de handen uit de mouwen en maak je kennis met wat voor jou misschien een hele nieuwe kant van jezelf is. Binnen in jezelf ligt een pad dat van jouw hart naar het hart van de ander loopt en dat je met behulp van concentratie kan betreden.

Eenmaal je de techniek onder de knie hebt, kan je ook contact maken met dieren, natuurwezens, planten, bomen, babies en kleine kinderen, ... alsook met je eigen ziel of innerlijke leraar.

Er wordt daarnaast uitgebreide aandacht gegeven aan leven vanuit het hart in de praktijk, omgaan met gedachten en emoties, goede ethiek i.v.m. telepathie, juist omgaan met mensen, in je eigen kracht komen en blijven.

* ! Informatie & kennismaking met Coby en Marie op de Lotus beurs in Houten op zondag 13 maart in de stand van Mayil (Gebruik onze speciale code 16LOT10160 voor korting op je ticket!)

* Franstalige cursus in Parijs door Marie
in twee weekends: 19-20 maart en 2-3 april

* Cursus in DRENTHE, Nederland
door Coby Bouthoorn
in twee weekends in april-mei

* Franstalige cursus in regio Bordeaux-Toulouse door Marie
in vijf dagen: 13-17 mei

* Nederlandstalige cursus in de Franse VOGEZEN (Ecolonie)
van 8 tot 12 augustus 2016 door Marie
(zes dagdelen: vijf voormiddagen + woensdagnamiddag)

* Gratis introductie-momenten:
in ECOlonie op zondagavond 7 augustus
in GENT op vrijdagavond 2 september

* Cursus in GENT (Sint-Denijs-Westrem) in vier lesdagen door Marie
op zaterdagen 10 en 17 september (10u30-17u30)
en zaterdagnamiddagen 1 en 22 oktober (13u30-17u30)

Meer info op www.hetleven.be

Mayil eNieuws

Nieuwsbrief voortaan lichtjes anders verstuurd

De laatste tijd waren er heel wat mensen met gmail en hotmail adressen die ons lieten weten dat ze de nieuwsbrief sinds een maand of twee niet meer in de mail kregen. Daarom zijn we nu overgeschakeld naar het versturen met Mailchimp. Als dit betekent dat iedereen het Mayil eNieuws weer probleemloos kan ontvangen, nemen we hun logo onderaan de nieuwsbrief er graag bij! Het systeem is nieuw voor ons, dus hopelijk gaat alles goed...

Voortaan kan je je via Mailchimp volautomatisch uitschrijven of je mailadres aanpassen, maar vanzelfsprekend kan je dit ook nog gewoon per mail laten weten zoals vroeger! We zijn altijd blij met persoonlijk contact :-)

Je kan ons steeds bereiken via mail(a)mayil.com (vervang (a) door @)
of langs een van onze andere emailadressen.

Misschien tot mails,
Lydia en Marie

Mayil eNieuws

www.mayil.com
Mayil vzw is een non-profit organisatie

Volg ons op facebook

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.com > eNieuws.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.