Online lezen: www.mayil.org/eNieuws/2022/oktober.html

Mayil eNieuws www.mayil.org
Oktober 2022
Afdrukken? Klik hier (pdf, 4 blz)     

Liefste eNieuwslezers,

Makkelijk is het niet, de laatste jaren en maanden, om op een spirituele manier in jezelf te blijven staan. Spiritualiteit betekent een plaats geven aan de grote krachten - liefde, eenvoud, eerlijkheid, vrede, vertrouwen, … Het is zo gemakkelijk om verstrooid te raken en mee te gaan in opschudding, onzekerheid, negatief denken of algemeen ongenoegen. Veel moeilijker is het om positief, sterk, blij en hartelijk te blijven. De sleutel daartoe zegt Meester Morya is rustig zijn, kalm blijven, momenten van stilte te maken en tijd te nemen voor jezelf. Op die manier maak je je telkens eventjes los van de verblinding van de wereld en kom je in contact met je hart en je innerlijke leiding. Daarna wordt het eenvoudiger om je eigen leven in te vullen op jouw unieke manier en licht uit te dragen in wat je doet.

Lees al het nieuws in onze nieuwsbrief, over de lezingen dit najaar, de vernieuwde blog en de nieuwe websites nu ook in het Duits! eGroetjes van Marie


Meester Morya

Meditatie voor de volle maan van 9 oktober 2022:

Meester Morya,

"Je moet niet voortdurend bezig zijn met zaken die te moeilijk zijn. Je moet jezelf niet overvragen. Ik kan daar niet genoeg de nadruk op leggen. Omdat er een tijd komt van grote stress bij heel veel mensen, moet je zelf de nodige rust en de nodige vrijheid hanteren om in dingen te staan die belangrijk zijn. Je zou tijd moeten kunnen maken in je eigen leven voor gebed en meditatie op een regelmatige basis, of voor een klein ritueel zodat je devotie toeneemt en je in die kracht blijft staan. Dan krijg je deel aan het Plan en het is dan ook dat de engelen lijnen van licht leggen die over de wereld heen belangrijk zijn.

Je moet weten dat iedere mens in een zekere vorm van uitstraling kan komen wanneer hij leeft vanuit zijn hart. Uiteraard kan je dit niet onmiddellijk voelen, maar je zal merken dat er een trilling toegevoegd wordt aan jouw wezen, dat er dus dingen zijn die je in de diepte als een warme energie ervaart rond je hart en als een belangwekkend iets vooral in de overtuiging die je kan uitdragen naar anderen. Niet om mensen te overtuigen, maar om vanuit die overtuiging te leven, om te weten: ik sta op mijn beide voeten en ik ben eerlijk. Als je die houding aanneemt kan daar niets tegenin gaan en dan zoek je voortdurend en zie je dat er oplossingen komen zowel in je eigen leven als in de levens van anderen.

Er is heel veel mogelijk in dit bestaan, op deze aarde en je moet weten dat er enorme krachten werkzaam zijn om mensen samen te brengen en mensen vooruit te brengen op een goede manier, ondanks het feit dat het zo moeilijk is voor heel veel mensen. Ook is er een kracht werkzaam in de volkeren, van volk tot volk worden er dus als het ware lijnen van licht gelegd omdat er dingen op een essentiële manier uitwerken. Je zal dan ook zien dat er in ieder volk een aantal grote mensen opstaan die op een stille maar evenwichtige manier een aantal dingen stellen in alle helderheid, in alle klaarheid.

Er is een redelijkheid in de mensheid, bepaalde dingen uit het verleden kunnen afgeworpen worden en een aantal zaken zijn op een schitterende manier aan het uitwerken. Je denkt misschien dat Ik overdrijf als Ik dit zeg, maar als je de innerlijke werkelijkheid zou zien, dan zou je zien dat het een werkelijkheid is van licht en van verwerkelijking.

Er zijn een aantal zaken die vanuit het Goddelijke komen naar de mensheid en het is een uitstekende tijd om bezig te zijn met gebed en met verantwoordelijkheid. Doe dingen vanuit je eigen hart."

  Morya Bezinning 6: De wereld in verandering

Meester Morya

Geert Crevits, Morya Bezinning 6: De wereld in verandering, fragment uit hoofdstuk 7: 'Engelen leggen lijnen van licht op de aarde' © Mayil.com
Mayil eNieuws

Agenda
najaar 2022

  Boekenstand

*** Kom dit weekend gratis langs op de Geschenkenbeurs in Brugge !

Wanneer:
zaterdag 8 oktober 2022 tussen 10u en 20u
en zondag 9 oktober van 10u tot 18u

Waar:
in de gebouwen van de Brugse Steinerschool, Astridlaan 86, 8310 Brugge.

Gratis toegang

Je vindt onze stand in een van de lokalen van de benedenverdieping van de 'middelbare school'. Ontdek/Bekijk/Koop alle Morya boeken, werkboeken, audio-publicaties, kaarsen, de zilveren Morya hanger,... Je kan er de Morya kaartensets uitproberen en je krijgt gratis bladwijzers en een brochure mee naar huis. Kom zeker langs! Marie en Martine-Maria zullen blij zijn je te ontmoeten.

* * *

  Lezing

*** Lezingen "Leven vanuit je hart"
in De Pinte (bij Gent)
en in Geel

Lezingen in DE PINTE (bij Gent):
- Op donderdagavond 20 oktober 2022, om 19u30
- Op dinsdagnamiddag 15 november 2022, om 14u30

Lezing in GEEL:
- Op donderdagnamiddag 24 november 2022, om 14u30

Het thema van de lezingen is Leven vanuit je hart (meer over het thema lees je op de website).

De plaatsen zijn beperkt, wacht niet met inschrijven.

Info / Inschrijven
Info / Inschrijven:
www.morya.org > Samenkomen > WorkshopsMayil eNieuws

De blog is terug
op hetleven.be

Hoera, alle blogs van hetleven.be zijn er weer, in een nieuw jasje!

Lees alle telepathische verhalen op
www.hetleven.be

BlogsMayil eNieuws

Onze nieuwe websites
nu ook in het Duits

Deze maand werden onze mooie nieuwe websites ook in het DUITS afgewerkt.

Op Morya.org/DE vind je het levensverhaal van Geert, citaten van Meester Morya over zichzelf en heel wat inspirerende teksten die in vorige jaren vertaald werden voor de nieuwsbrief.

Op Mayil.com/DE kan men gratis online Levensles-kaartjes trekken voor dagelijkse inspiratie of om kennis te maken met de wijsheid van Meester Morya.

Op Mayil.org/DE schrijf je in voor onze maandelijkse Duitse nieuwsbrief.

Heb jij Duitssprekende vrienden en kennissen? Zeg het door!! Jouw hartelijke tip zou voor hen misschien heel veel kunnen betekenen.

Bekijk de vernieuwde Duitse websites:

www.morya.org/DE

www.mayil.com/DE

www.mayil.org/DE

Morya.org nu ook in het Duits

 

Mayil.com nu ook in het DuitsMayil eNieuws

Vraag het aan Morya

Online Morya kaartjes trekken is echt heel eenvoudig, en super interessant en leerzaam! Honderden gratis kaartjes liggen dag en nacht zomaar op je te wachten online.

1) Ga naar www.mayil.com

2) Klik op de knop "Online advies - START" of "Levenslessen - START"

Mayil.com - Vraag het aan Morya

3) Lees en volg de korte instructies, klik op "Ga verder", kies een roos of een edelsteen, en voilà, zo makkelijk is het! Je antwoord komt te voorschijn op je scherm :-)

Vraag het aan Morya

Vraag het aan Morya - antwoord

Probeer het uit!

Ontdek
"Vraag het aan Morya"

Vraag het aan MoryaMayil eNieuws

Inspirerende publicaties bij Mayil Publishing House

Ontdek al onze prachtige boeken, werkboeken, audio en kaartensets!

Klik op de afbeeldingen om naar Mayil.com te gaan, waar je van elke publicatie een inkijkexemplaar vindt, samen met citaten, een lijst van titels en meer.

Morya Wijsheid reeks

Morya Wijsheid boeken

Morya Kracht reeks

Morya Kracht boeken

Morya Bezinningsboekjes

Morya Bezinning

Morya Werkboeken en Spiritueel Dagboek

Werkboeken en Spiritueel Dagboek

Morya kaartensets

Morya kaartensets

Volle maan boekjes (BOEK + CD)

Volle maan boekjes

Luister-cd's

Luister-cd's

Luisterboek "Bewust handelen"
voorgelezen door Geert Crevits

Luisterboek

*** Nieuw: Keuzehulp! ***

Moeite met kiezen uit al die razend interessante publicaties? Bekijk nu onze keuzehulp om het juiste artikel voor jou te vinden.

www.mayil.com
> Publicaties
> Keuzehulp

Mayil eNieuws
www.mayil.com
Mayil vzw is een kleinschalige non-profit organisatie
Steun onze werking via jouw aankoop
of met een gift op BE80 7380 3514 8677


Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.org

Reacties op deze nieuwsbrief? Klik 'beantwoorden' en laat ze ons weten.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.