Zie je de afbeeldingen niet?
Bekijk de online versie: www.mayil.org/eNieuws/2020/juli.html
Mayil eNieuws www.mayil.org

Juli 2020

Afdrukken? Klik hier (pdf, 2 blz)

--

Liefste eNieuws lezers,

Morya Wijsheid Werkboek voor het levenWe brengen groot nieuws! Boek nummer 7 in de reeks Morya Kracht wordt eindelijk uitgegeven. Het heeft lang geduurd en veel werk gekost, maar het is ronduit prachtig, we zijn er trots op en Meester Morya ook ;-)

Benieuwd? Zie verder onderaan.

Deze maand hebben we voor jullie ook de inleiding van de internationale Newletter in Nederlandse vertaling. We willen onze Engelstalige, Poolse of Duitse lezers niet al te zeer jaloers maken met het nieuwe boek, want ook alle vertaalde boeken waar op dit moment aan gewerkt wordt, duren lang en kosten veel werk. En zolang er geen nieuwe publicaties zijn, kunnen we daar niet veel over vermelden.

Dan maar deze opbeurende woorden elk in zijn eigen taal. Geniet ervan.

Dearest eNews readers, Kochani Czytelnicy e-Wiadomości, Liebe E-News Leserinnen und Leser,

“Ook als het leven moeilijk is, staat ons hart voor ons klaar om ons te leiden; maar we moeten durven luisteren naar wat het zegt en we moeten durven geloven in onszelf dat we dit kunnen.

De allerbelangrijkste sleutel die Meester Morya beschrijft om toegang te vinden tot de stem en de leiding van je hart, is af en toe een moment stilte nemen, en daarna, zoals je in de tekst hieronder kan lezen, dat deze momenten van stilte in jezelf mogen uitgroeien tot een achtergrond van stilte in jezelf, en deze stilte zal je beschermen tegen pijn, angst, wanhoop en eenzaamheid. Het is niet moeilijk, maar af en toe moet je er wel wat tijd voor maken om naar de liefde van je hart te gaan en daar gewoon stil te verblijven."

Met eGroetjes van Marie en Lydia

Bezinning ter gelegenheid van de volle maan van 5 juli 2020

Meester Morya,

"Mensen die willen vooruitkomen moeten traag durven gaan, moeten vooral de stilte meerekenen in hun leven. Wie niet traag kan gaan en in stilte weet niet wat vreugde is. De zaligheid in het hart van mensen spreekt van diepte en van traagheid. Toch bevindt de grootste snelheid zich in God, maar Zijn snelheid is het traagst. Hij heeft het grootste geduld maar verliest geen seconde.

Zonder het geduld kan je niets bereiken, maar dan ook absoluut niets. Laat de stilte verstillen in jezelf en draag deze stilte in alle omstandigheden. Waar je ook bent, je moet ze meenemen, als een schoothondje bijna: braaf, zachtjes bij je, in je aanwezigheid. Iets wat af en toe gevoed moet worden, waar je af en toe iets naartoe werpt, maar het moet er zijn. Zie dat de stilte er is.

Als er ergens iets is wat trouw is, moet het de stilte zijn die je vergezelt, zodat je geduld hebt, oneindig veel geduld met jezelf, met de medemens, met alles wat in zijn groei staat. Want alles wat groeit, wordt opgebouwd door Gods snelheid van het licht - maar zo traag, dat het werkelijkheid kan worden."

Meester MoryaMorya Wijsheid Werkboek voor het leven

© Geert Crevits, www.morya.org

Fragment uit Morya Wijsheid 2: De weg van eenvoud (hoofdstuk 14)

Deze tekst vind je ook terug in het Morya Wijsheid Werkboek voor het leven, punt 52

--
Mayil eNieuws

Nu in voorverkoop - beschikbaar vanaf september 2020

Morya Kracht 7:
Open komen voor de werkelijkheid

Morya Kracht 7: Open komen voor de werkelijkheid

Morya Kracht 7: Open komen voor de werkelijkheid
Geert Crevits
256 blz. - hardcover - met kleurenfoto's binnenin
ISBN 978-90-75702-68-2

22€ - gratis verzending
Vanaf nu in voorverkoop!
Beschikbaar vanaf september 2020

Dit boek gaat over de essentie en betekenis van vrijheid, over de bedoelingen van de Aarde, over de mogelijkheden die ontstaan bij het samenkomen in groep, over het ontdekken van het ritme van de ziel, over de kracht van de innerlijke zon. Er staan ook drie bijzondere meditaties in.

"Open komen voor de werkelijkheid" is een diepgaand studieboek over verschillende stappen van inwijding op het innerlijke pad, die Meester Morya "punten van bereiken" noemt. Een dik boek om te koesteren, te bestuderen, in detail te ontleden, praktisch toe te passen en telkens opnieuw ter hand te nemen. Op de website ontdek je meer.

Je kan vanaf nu jouw exemplaar
bestellen in voorverkoop!

Info / Bestellen
www.mayil.com > Morya Kracht 7

Mayil eNieuws

www.mayil.com
Mayil vzw is een non-profit organisatie
Steun onze werking via jouw aankoop
of een gift op BE80 7380 3514 8677
(Mayil vzw)

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.com > eNieuws.
Reacties op deze nieuwsbrief? Klik 'beantwoorden' en laat ze ons weten.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.