Mayil eNieuws www.mayil.org

Juni 2015

Afdrukken? Klik hier (pdf, 3 blz.)

--

Liefste e-Nieuwslezer,

Ik wil je graag proficiat wensen dat je deze nieuwsbrief ontvangt en leest, want Meester Morya lezen is niet zomaar vanzelfsprekend.

Wat Morya zegt, is super interessant, praktisch toepasbaar en zit barstensvol wijsheid en steun. Toch zijn er dikwijls mensen die zeggen dat het niet eenvoudig is om de Morya boeken te lezen en er iets mee te doen in hun leven. Daar probeer ik iets aan te doen tijdens de Verdiepingsavonden, waar ik spreek over alles wat ik in Morya's boeken terugvind, tot groot genoegen van het publiek. Ik probeer Morya samen te vatten, aan te lengen, voor te kauwen en te illustreren, in één woord: aan de man te brengen. Morya's boeken zijn immers geen 'bestsellers', want ze zijn niet geschreven om te verkopen. Ze zijn geschreven om te veroveren.

Wat Meester Morya schrijft, is niet hapklaar geresumeerd of rechtlijnig uitgewerkt, want eigenlijk zijn de teksten zó opgesteld dat ons mentale er niet echt vat op kan krijgen. Hoewel Meester Morya duidelijk met kennis van zaken spreekt, springt Hij toch schijnbaar van de hak op de tak en spreekt over allerlei onderwerpen zonder de echte 'clou' zomaar prijs te geven. Toch verklapt Hij in feite voortdurend geheimen én zijn de teksten logisch opgebouwd - alleen niet volgens de logica van het verstand, maar volgens die van het hart. Wat Hij zegt is als het ware 'beveiligd'.

Als je de boeken dus wil lezen om je rationele verstand te voeden en tevreden te stellen, dan blijf je onvermijdelijk op je honger zitten. Maar als je je rechtlijnige verstand wat ontspant en zijn teksten leest met je hart, dan vind je de sleutel en voel je de waarheid zo binnenstromen... E-groetjes van Marie

Verder in deze nieuwsbrief:

*

Cursussen "Telepathie en Intuïtieve Ontwikkeling" + gratis introductie-momenten

*

Morya Verdiepings-thema's in België en Nederland: laatste datums voor 2015

*

Bijzondere volle maan meditatie op 5 juni

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 2 juni 2015

! Te beluisteren op www.morya.org

Meester Morya,

Ik hou van mensen die iets willen, die ook duidelijkheid willen scheppen voor zichzelf, en die vooral contacten willen hebben, en die daarin de basis zien van vernieuwing. Daarvoor moet je luisteren naar je eigen hart. Zie wat je in je hart wil en op welke manier je vooruit wil gaan. Wanneer je Mij op je weg wil vinden, dan kan je dat.

Wees redelijk voor jezelf, haast je niet in verwezenlijkingen. Denk niet: ‘ik moet dit, en ik moet dat’, want dan maak je de fout dat je in dit leven zoveel op gang brengt dat je dat dan niet aankan. Je moet rustig staan in het leven. Maar voor wat het contact met Mij betreft, moet je het willen. Dat is dus iets anders, je moet het dus duidelijk in je leven plaatsen en je moet een plaats hebben in je hart voor Mij. Wanneer je het op deze manier speelt voor jezelf, dan zal Ik meespelen in jouw leven, en dan zal Ik zaken naar voren brengen die belangrijk zijn voor jou.

Mijn leven speelt zich niet af op deze aarde, en nochtans, Ik ben met heel veel energie aan het werk op deze aarde, en Mijn aanwezigheid is kenbaar door mensen. Heel veel mensen die van Mij houden, vinden Mij op hun weg. Ik zal ook altijd op deze aarde zijn om mensen te helpen en om ze vooruit te brengen op Mijn manier. Ik ken de wegen van mensen en Ik weet ook wat Ik kan doen voor mensen, maar er zijn ook mensen die Mijn wegen kennen en min of meer samen willen werken met Mij.

Er is een kracht aanwezig wanneer die samenwerking tot stand komt, want in Mijn vrede is er ook een kracht aanwezig die dingen duidelijk stelt voor mensen. Wanneer je bepaalde zaken in je leven wil, moet je duidelijkheid proberen te hebben op een zachte manier. Ga niet willen om te willen, maar ga willen omwille van het feit dat er een goedheid moet kunnen zijn op deze aarde. Het moet dus een goede wil zijn. Het moet een wil zijn die iets uitstraalt van goedheid en van schoonheid. Wanneer je met deze wil aan de gang gaat dan zal je Mij op je weg vinden. Meester Morya

© Geert Crevits, www.mayil.com
Fragment uit Morya Kracht 4: "De stap naar oneindigheid", laatste hoofdstuk

--
Mayil eNieuws

Morya Samenzijn: Verdiepingsthema's

Nog op de agenda voor juni en juli 2015:

In MOORSELE (Kortrijk)
ma. 8 juni om 19u30 // thema 5: meditatie, stilte, vrijheid

In SIJSELE (Brugge/Maldegem):
do. 25 juni om 19u30 // thema 5: meditatie, stilte, vrijheid

In DRONGEN (Gent)
za. 27 juni om 14u // thema 6: de kunst van eenvoudig leven

In TURNHOUT, afsluiter van het Samenzijn-seizoen 2015
zo. 5 juli om 14u met een unieke combinatie van thema 4 + thema 5:
Houden van de aarde, omgaan met tegenstellingen + Meditatie, stilte, vrijheid
Met aansluitend de introductie voor de cursus "Telepathie en Intuïtieve Ontwikkeling", zie hieronder.

Alle data, adressen, informatie over de thema's en meer op:
www.morya.org > Morya Samenzijn

Mayil eNieuws

Cursussen "Telepathie en Intuïtieve Ontwikkeling"
_ zomer en najaar 2015 _
door Marie Crevits

Via telepathie maak je contact met de essentie, de ziel van iets of iemand. De ziel is zuivere liefde, ze is een bron van kennis waaruit je wijsheid kan ontvangen om de problemen en vraagstukken van het leven aan te pakken:

Hoe moet ik reageren op deze of die situatie? Hoe kan ik best omgaan met mijn kind? Wat wil mijn huisdier me vertellen? Hoe kan ik mijn vriendin helpen om inzicht te vinden in haar probleem? Hoe kan ik mijn twijfels overwinnen? Hoe weet ik wat mijn hart verlangt? Waarom komt dit probleem nu op mijn pad? ... Deze en vele andere vragen krijgen een antwoord waar je echt mee vooruit kan.

In vier of vijf lesdagen leer je een eenvoudige maar beproefde techniek om de ziel van mensen, dieren en planten aan het woord te laten. Er is persoonlijke begeleiding tijdens het oefenen. Je krijgt ook de nodige bagage over contact met het hart, omgaan met emoties, gedachten, de wil, over respect, ethiek, houding, en veel meer. Je verlaat de cursus met alle tools voor een frisse start!

Ecolonie

in ECOlonie (Lage Vogezen, FR)
ma. 3 t/m vr. 7 augustus 2015

met introductie & kennismaking
op zo. 2 augustus (20u, vrijblijvend, gratis toegang)

*
in Sijsele (Brugge-Maldegem)
op zondagen 13 en 20 september 2015 (10u30 - 17u30)
en 11 oktober en 15 november (13u30 - 17u30)

met introductie & kennismaking
op ma. 7 september (19u30, vrijblijvend, gratis toegang)

*
in Turnhout (Antwerpen-Eindhoven)
op zondagen 1 en 8 november 2015 (10u30 - 17u30)
en 22 november en 13 december (13u30 - 17u30)

met introductie & kennismaking
op zo. 5 juli 2015 (17u30, vrijblijvend, gratis toegang)
(aansluitend na het Morya Samenzijn, zie hierboven)

Er zijn telkens maximum 16 deelnemers in de cursus.

Alle informatie op: www.hetleven.be

Mayil eNieuws

Bijzondere volle maan meditatie-avonden

volle maan

De volle manen van april (de Mensheid), mei (de Boeddha) en juni (de Christus) zijn speciaal invloedrijk voor de wereld. Door je hierop af te stemmen in groep maak je meer dingen mogelijk, zowel in je eigen leven als in het leven van anderen.

vr. 5 juni 2015: Volle maan van 'de Christus'

In Hertsberge (bij Brugge). Wie deelneemt en de smaak te pakken krijgt, kan nadien ook aansluiten bij onze 'Groeigroep'.

Meer informatie / inschrijven op:
www.morya.org > Meditatie-avonden

Mayil eNieuws

www.mayil.com
Mayil vzw is een non-profit organisatie

Volg ons op facebook!

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.com > eNieuws.
Wil je je uitschrijven? Stuur ons een mailtje.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.