Zie je de afbeeldingen niet?
Bekijk de online versie: www.mayil.org/eNieuws/2018/nieuwjaar.html
Mayil eNieuws www.mayil.org

Nieuwjaar 2018

Afdrukken? Klik hier (pdf, 3 blz.)

--

"Mijn missie toont zich in het brengen van de Christuskracht naar de mensen." Meester Morya

Liefste eNieuws lezer,

Ik kom tot rust door te schrijven, zo geef ik de dingen van mijn leven een plaats. Ook Geert heeft heel veel geschreven. Toen Meester Morya in ons leven kwam, was het ook al schrijvend. Met het verschil dat daaruit nu boeken ontstaan, goede boeken die een meerwaarde betekenen voor het leven van iedereen die ze ter hand neemt. Goede boeken als goede vrienden, niet opdringerig, maar gevend, geduldig, en in niveaus. Ze zeggen dingen die je al weet en dat stelt je op je gemak. Ze zeggen nieuwe dingen en dat houdt de vriendschap gaande, ze zeggen ook dingen waar je nog nooit van hebt gehoord, maar toch in alle eenvoud, en dat maakt de vriendschap alert en wakker. En ooit zal je het helemaal begrijpen want je hebt het immers al eens gehoord, en je zal het herkennen en je zal het snappen, en dat maakt het leven zo rijk.

En zoals Marie zegt: bij Mayil is er voor ieder wat wils, en iets voor elk moment van de dag: de kaartjes voor wie gericht een inzicht zoekt, een antwoord, steun, begeleiding. Er zijn de bezinningsboekjes voor wie graag altijd een klein Morya boekje bij de hand heeft. Er zijn de reuzen in 13x18 formaat, namelijk de Morya Wijsheid en Kracht boeken voor wie een stevige vriend wenst op zijn levensweg. Er zijn ook audio’s voor onderweg. En de Morya werkboeken voor wie, in groep of alleen, het innerlijke leven binnenstebuiten wil keren. (Profiteer nog tot eind januari van onze grote eindejaarsactie! zie verder in deze nieuwsbrief)

Voor het nieuwe jaar 2018 hebben we een bezinningstekst gekozen die de boodschap van Meester Morya goed typeert: universeel, hoopgevend, en vooral met de oproep om jezelf te worden, in je eigen innerlijke kracht te geloven en naar je eigen intuïtie te durven luisteren.

Dit is dan ook onze hartelijke wens voor jou, liefste lezers,
vanwege Lydia, Marie en Laura

Mayil wenst jou een 'happy 2018'

Meditatie ter gelegenheid van Nieuwjaar en de volle maan van 2 januari 2018:

Meester Morya,

De aarde en de mensheid in haar totaliteit staan voor een uitdaging: ‘kunnen de mensen zichzelf worden? En wat belet er hen om zichzelf te zijn? Zijn het de structuren, de politiek of de religie of welke structuur dan ook, zijn het de overgeërfde structuren die doorgegeven werden door de generaties, zijn het de landsgrenzen, de beperkingen, de documenten die ingevuld moeten worden, de papieren die bijgehouden moeten worden, noem maar op, is het dat wat het leven bepaalt? Of is het iets anders wat mij toont wat het leven is en wat het leven kan zijn?’

Er zijn mensen die diep in zichzelf de waarden herontdekken die ooit op deze aarde ingesteld werden, de eeuwige wijsheid, de eeuwige wet die op deze aarde heerst, die ingeschreven is in het hart van de mensen. In deze wetten kan je leren kijken, van daaruit kan je de aarde als het ware laten herbronnen, kan je je eigen hart weer laten drinken aan de bron van het eeuwige leven.

Er is in jouw hart een kracht die eeuwig is. En als je die ontdekt, komt er een vloedgolf, een storm, een vernieuwende, geweldige kracht in jouw leven, zodat je leert begrijpen dat niet alles om het even is en zodat je in je persoonlijk leven zoiets kan ontdekken als: ‘ja, niets blijft nog heel van wat er vroeger was en alles wordt anders.’ Dit is wel eens de voorspelling die gedaan wordt van ‘rampen’, dat ‘alles anders wordt’ en men beschrijft het dan ook in termen van vuur of van water of van andere gegevens die de mensen aangrijpen. Maar het gebeurt in de mens. (...)

Het gaat erom dat je diep leeft en dat je aansluiting hebt op die vernieuwing. Dat is heel belangrijk. Het is belangrijk voor ieder mens dat hij of zij zijn eigen hart raadpleegt en de stap zet in het aanvaarden van het innerlijke licht, in het aanvaarden van de kracht van de Christus in zijn eigen hart. Niet om dit over te laten aan anderen: “Zij moeten het maar zeggen en men moet het maar zo regelen dat wij…” Neen: ‘het gaat erom dat ik in mijn persoonlijk leven de spirituele kracht ontwikkel, de energie oppak die vanuit God komt en met die energie kleur geef aan mijn eigen leven, zodat de structuren losser worden en zodat ik nieuwe dingen creëer, nieuwe vormen creëer, waar ik mezelf in kan worden en waarin ik ook kan tonen wie ik werkelijk ben.’ Kracht 5

Meester Morya

© Geert Crevits, www.mayil.com
Fragmenten uit Morya Kracht 5: Trouw aan jezelf,
hoofdstuk 10 "De eeuwige wetten herontdekt" (blz. 168-169 en 171)

--
Mayil eNieuws

NIEUW: Vijf workshops 'Meditatie in het leven'

door Lydia Crevits

Openhartige, kleine werkgroep om te leren hoe je dankzij meditatie je leven in handen kan nemen en met jezelf vooruit kan gaan. Met begeleiding door Lydia op maat van de deelnemers, met persoonlijke voorbeelden uit het leven gegrepen en oefeningen aangepast aan de nood of de vraag van het moment.

Maximum 8 deelnemers, in Sijsele-Brugge, op vijf woensdagnamiddagen in februari / maart 2018

Info / Bestellen
Meer informatie op
www.morya.org > Meditatie workshops

Mayil eNieuws

Cursusgroep

Cursus "Telepathie en Intuïtieve Ontwikkeling" in Brugge
door Marie Crevits

Start op 14 januari 2018

In deze cursus leer je twee methodes voor een leven lang veelzijdigheid:
- een 5-stappen meditatie waarmee je meer in je eigen kracht komt
- een techniek om telepathisch contact te leren nemen met je innerlijke weten, je ziel, en de ziel van anderen (mens én dier).

Meer over de inhoud en de bedoeling van de cursus
vind je op hetleven.be

Info / Inschrijven

Cursus in BRUGGE

op vier zondagen:

zo.
14 januari, 21 januari, 4 februari en 25 februari 2018

telkens van 10u tot 17u

Op dit moment 11 deelnemers, nog 3 plekjes vrij

Alle info op hetleven.be > Cursusdata

Mayil eNieuws

Grote eindejaarsactie

nog tot eind januari

10% korting bij aankoop van één boek, kaartenset, cd of audio publicatie

15% korting bij aankoop van twee stuks

22% korting
vanaf drie Morya publicaties

+ gratis 12 extra bladwijzers bij elke bestelling

De Morya publicaties anno 2017

Info / Bestellen
Maak je keuze en bestel via
www.mayil.com

Mayil eNieuws

www.mayil.com
Mayil vzw is een non-profit organisatie
Steun onze werking via een kleine maandelijkse gift op BE80738035148677

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.com > eNieuws.
Reacties op deze nieuwsbrief? Klik 'beantwoorden' en laat ze ons weten.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.