Zie je de afbeeldingen niet?
Bekijk de online versie: www.mayil.org/eNieuws/2018/juni.html
Mayil eNieuws www.mayil.org

Juni 2018

Afdrukken? Klik hier (pdf, 3 blz.)

--

Liefste eNieuws lezers,

De meeste mensen wonen te ver om op een doorsnee vrijdagavond bij ons te kunnen geraken, maar misschien zouden ze toch graag eens een van onze meditatie-avonden meemaken. Wel, er is goed nieuws! Speciaal voor jullie hebben we de vorige Morya Groeigroep gefilmd en de video online gezet. Het onderwerp van de avond was "Het offer van de liefde". Neem zeker eens de tijd om te kijken!

Er is nog meer goed nieuws voor wie zichzelf de komende maanden een nieuwe start wil geven: Lydia organiseert vanaf 14 juli een bijzondere cursus (zie ook verder in deze nieuwsbrief) met meditatie, healing en familieopstelling en heel veel aandacht voor het persoonlijke. Mis deze kans niet als je het gevoel hebt dat er veel meer in je leven zit dan je op dit moment kan waarmaken.

Daarnaast is er ook deze maand opnieuw een waardebon te winnen als je ons laat weten welk Morya boek jouw favoriete boek is (of je favoriete cd, kaartenset of werkboek).

In de bezinningstekst van deze maand lees je openhartige goede raad voor een mooie, spirituele zomer. Zonnige eGroetjes van Lydia, Marie en Laura

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 28 juni 2018

Meester Morya,

"Als je tegen jezelf ingaat - je hebt bijvoorbeeld een bepaald verlangen en je wil dat niet tot uitdrukking brengen - dan ben je vervelend voor jezelf en dan kan je dat wel eens uitwerken op anderen. Wees daarop bedacht, dat je dus zo zuiver mogelijk met jezelf leert rekening te houden, dan kan je ook de liefde naar anderen duidelijk tot uitdrukking brengen en dat maakt het leven altijd mooier.

Hoe eenvoudiger je leeft - hoe eenvoudiger je durft te leven met je eigen geluk - hoe juister je ook zal kunnen leren leven met het geluk van anderen.

Het kan wel eens moeilijker zijn met je eigen geluk te leren leven dan met het geluk van anderen. Heel eigenaardig, maar het komt voor dat mensen het er lastig mee hebben zichzelf gelukkig te zien. En toch moet je dat leren, je moet er zelfs mee beginnen.

Durf een gelukkig mens te zijn en durf daar de nodige stappen voor te zetten. Wanneer je afgeleid wordt van je eigen leven, dan maak je een fout.

Sta in die concentratie van je eigen leven. Wees liefdevol vanuit je eigen hart, niet omdat het van je verlangd wordt, maar omdat jij het wil. En als je op deze momenten dan liefdevol bent, dat je kan zien: 'dit is nu mijn leven, dit is mijn verlangen', dan zal je daar werkelijk deugd aan beleven en zal je daarmee ook de ander raken tot in zijn hart.""Het overvloedige leven"

Meester Morya

© Geert Crevits, www.mayil.com
uit Morya Kracht 2: Sleutel tot de Nieuwe Tijd
fragment uit hoofdstuk 14: 'Jezelf zijn ondanks onevenwichtigheid
'

 

--
Mayil eNieuws

Zomercursus
'Meditatie, healing, familieopstelling'

door Lydia Crevits

Door op de juiste manier te kijken naar je eigen leven, je dagelijkse vragen en bekommernissen, de dingen waar je mee geconfronteerd wordt, kan je de grote spelregels van het leven ontdekken en de algemene wetten van de kosmos. Je leert hoe je je leven meer in handen kan nemen en met jezelf vooruit kan gaan.

Op het programma staat: leren mediteren als hulpmiddel om meer vat te krijgen op jezelf (of je nu al veel, weinig of nog geen ervaring hebt met meditatie; we leren mediteren volgens de methode van Meester Morya); tot de essentie van je leven komen; healing; via familieopstelling inzichten opdoen; met persoonlijk advies dat past bij jouw leven op dit moment.

Lydia CrevitsVoor mensen die op een nieuw elan vooruit willen met hun leven, voor mensen die een dieper contact willen met de vreugde en de kracht in hun leven, voor mensen die het gevoel hebben dat er iets in de weg staat bij wat hun leven eigenlijk zou moeten zijn.

Maximum 8 deelnemers. Met begeleiding door Lydia, op maat van elk apart, met persoonlijke voorbeelden uit het leven gegrepen.

"Wat ik het fijnste vond, was dat de meditatie afgewisseld werd met heel concrete levenservarings-tips. Ik heb even veel opgepikt over het omgaan met de dagelijkse dingen in het leven, op een concrete manier, als dat ik deugd gehad heb van de meditatie."

Drie zaterdagen: 14 juli, 21 juli en 4 augustus 2018
In Hertsberge (Oostkamp)

Info / Bestellen
Meer info en inschrijven via
www.morya.org > Cursus

Mayil eNieuws

Bekijk de video!

Video "Het offer van de liefde"

Quasi integrale weergave van de Morya Groeigroep avond van 1 juni 2018. Marie Crevits geeft uitleg over het concrete verschil tussen een leven zonder liefde en een leven met liefde. Er zijn drie video's die elkaar opvolgen.

Bekijk de video

Mayil eNieuws

Wat is jouw favoriete Morya boek?

Win een waardebon van 44 euro!

LievelingsboekDe winnaar van de waardebon van vorige maand is Ilse uit Deventer. Proficiat, Ilse!

Ook deze maand is er nog een waardebon van 44 euro te winnen, als jij jouw verhaal met ons deelt.

Welk Morya boek heeft jouw hart gewonnen en waarom?

Vertel ons jouw verhaal
en maak kans op een waardebon van 44 euro!
(vrij te besteden bij Mayil)

Laat van je horen
door op deze nieuwsbrief te antwoorden

Mayil eNieuws

Ga een inspirerende zomer tegemoet

Morya Werkboeken

Geleid door de geniale opbouw van de Morya Werkboeken schenk je wekelijks aandacht aan één bepaald aspect van je leven, in je innerlijk of in je omgeving. Zo kom je stap voor stap tot eigen wijsheid. Doordat je steeds de connectie maakt tussen spirituele inzichten en je dagelijkse leven, zijn je overwinningen concreet en blijvend.

Morya Wijsheid BasiswerkboekMorya Wijsheid Werkboek voor het leven

Bezinningsboekjes

Klein maar sterk, zowel qua uiterlijk als qua inhoud. Ideaal voor op de nachttafel, in de handtas of voor onderweg. "Eerste hulp boekjes" voor als je twijfelt, piekert, een moeilijk moment ondergaat of nood voelt aan een ruimer perspectief.

Morya Bezinningsboekjes

Morya kaartensets

Ontworpen om op elke wezenlijke vraag te kunnen antwoorden, zijn deze kaartensets een echte rots in je branding. Ze tonen wat voor jou op dit moment belangrijk is en geven de goede richting aan bij onzekerheid.
De inspirerende teksten op de kaarten wijzen je de weg naar een leven met meer liefde, overtuiging en zelfvertrouwen.

Kaartenset 'Antwoord'Kaartenset 'Steun'Kaartenset 'Begeleiding'

Info / Bestellen
Een overzicht van alle boeken vind je op
www.mayil.com

Mayil eNieuws

Morya Groeigroep

meditatieOp vrijdagavond in Hertsberge (bij Brugge). Marie bespreekt een bepaald thema uit de boeken van Meester Morya en er zijn een drietal bijpassende groepsmeditaties. We zijn een open groep, iedereen is welkom.

vr. 29 juni 2018: over spelen in het leven en over resultaat loslaten

Info / Bestellen
Meer info en inschrijven via
www.morya.org > Meditatie-avonden

Mayil eNieuws

www.mayil.com
Mayil vzw is een non-profit organisatie
Steun onze werking via jouw aankoop
of een kleine maandelijkse gift op BE80738035148677

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.com > eNieuws.
Reacties op deze nieuwsbrief? Klik 'beantwoorden' en laat ze ons weten.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.