Zie je de afbeeldingen niet?
Bekijk de online versie: www.mayil.org/eNieuws/2018/januari.html
Mayil eNieuws www.mayil.org

Januari 2018

Afdrukken? Klik hier (pdf, 3 blz.)

--

Liefste eNieuws lezers,

Vorige maand sprak ik met een vriend wiens vurige wens het is dat de mensen en de wereld eens wat meer goedheid en schoonheid zouden toelaten. Ik zei: heb je de nieuwsbrief gelezen? Daar geeft Meester Morya een mooi praktisch antwoord precies op dat verlangen van jou. Hij antwoordde: "Ik heb de nieuwsbrief wel gehad, maar ik heb enkel jouw inleiding gelezen..." Schattig natuurlijk, maar wat mis je deze maand als je niet verder leest?

De bezinning van Meester Morya bij iedere volle maan geeft antwoord op de vragen en verlangens van je ziel. Mensen reageren elke maand dat het zo toepasselijk is voor hen persoonlijk, dat ze net dat duwtje kunnen gebruiken of dat het inspirerend is voor hun leven op dit moment.

De  tekst van deze maand wil alvast een riem onder het hart zijn voor zij die de sprong willen wagen uit de kooi van mentale weerstand. Of voor zij die al met de subtiele wereld leven, maar nog wat steun kunnen gebruiken. Lieve groetjes van Lydia

! Onze grote eindejaarsactie wordt verlengd tot en met 20 februari, de verjaardag van Geert. Zie verder in deze nieuwsbrief!

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 31 januari 2018

Meester Morya,

Af en toe moet je mensen kunnen opzoeken die alleen zijn, die eenzaam zijn en die niet weten op welke manier hun leven gestalte te geven. Dit kan een grote betekenis hebben, want dan kan het zijn dat jouw engel voor hen zorgt. Dan moet je weten dat dat een heel bijzonder iets is, want dan krijg jij een zegen. Dat is een rijkdom in je eigen leven, dat zal je ondervinden, want het is een heel grote kracht die de mens van het ene naar het andere brengt, je wordt dus geleid.

Het kan zijn dat je het idee hebt van: ‘ik moet daar naartoe.’ Dan moet je dat proberen te doen, want dat heeft altijd een betekenis. Als je de subtiele werelden onderkent in je eigen leven, zal je dikwijls geleid worden, dat je op onverwachte momenten het idee hebt: ‘ik moet daar of daar naartoe.’ Dan moet je dat onderzoeken, ook dat is een kracht die je leidt en die je verder brengt. (…)

Het is een kwestie van doen, geen kwestie van denken. Want door de handeling, door de weg die je dan aflegt naar de ander, komt er iets in je. Dat moet je goed beseffen. Het is de eenvoud van het handelen die de mens verder brengt. En dat heeft dikwijls te maken met deze interactie tussen de ene mens en de ander, waar de subtiele werelden bij betrokken zijn.

Ik spreek over mensen die in contact zijn met deze subtiele werelden en zich daardoor laten leiden. Het is niet zo dat je overal naartoe moet rennen. Integendeel, je moet in je eigen leven kunnen staan, maar door de aandacht die je kan hebben voor de subtiele werelden, word je geleid en ben je op de plaats waar je moet zijn. Dus de afspraken zijn dan juist, de dingen die gebeuren zijn juist. Zo kan je ondervinden dat mensen die heel subtiel leven, ook in hun bewegingen zo geleid worden dat ze precies op de plaats zijn waar ze moeten zijn en dat ze precies deze bezoeken afleggen die ze moeten afleggen en wel of niet thuis zijn als ze bezoek krijgen. Dit wordt ook wel eens geregeld.

Er zijn heel veel mogelijkheden in de subtiele werelden, zodat je op de plaats komt waar je moet zijn. Het is belangrijk dat je daar aandacht aan geeft zodat je geen energie verliest, dat je niet rent van het een naar het ander, maar dat je weet waar je naartoe geleid wordt. Dan ben je juist, dan zit je op het spoor van je leven en dan kan je ontdekken wie je werkelijk bent. Op dergelijke momenten ondervind je wat jouw werkelijke betekenis is.Kracht 5

Meester Morya

© Geert Crevits, www.mayil.com
Fragmenten uit Morya Wijsheid 6: Ontmoeting met Engelen,
uit hoofdstuk 6 (blz. 182-185)

--
Mayil eNieuws

Vrijwilliger gezocht
om letterlijk te vertalen naar het Engels

Morya Wijsheid 3We zijn op zoek naar iemand die graag Morya Wijsheid 3 "God woont in je hart" wil vertalen naar het Engels. Het doel van deze vertaling is niet dat het mooi Engels zou zijn (het boek werd immers al uitgegeven op die manier), maar om onze Poolse vertalers (die vanuit het Engels en/of het Duits werken) zoveel mogelijk inzicht te geven in de originele Nederlandse brontekst. De vertaling mag dus behoorlijk letterlijk gebeuren.

Het vertalen van een boek is de beste manier om heel diep in te gaan op waar Meester Morya over spreekt. Ideaal om je eigen ontwikkeling samen met Meester Morya een grote stimulans te geven. Daarnaast ontvang je een kleine vergoeding voor je werk.

Ben jij fan van de Morya boeken, vlot in Engels en heb je Nederlands / Vlaams als moedertaal? Neem contact op met ons!

 

Mayil eNieuws

Vijf workshops 'Meditatie in het leven' - door Lydia Crevits

Openhartige, kleine werkgroep om te leren hoe je dankzij meditatie je leven in handen kan nemen en met jezelf vooruit kan gaan. Met begeleiding door Lydia op maat van de deelnemers, met persoonlijke voorbeelden uit het leven gegrepen en oefeningen aangepast aan de nood of de vraag van het moment.

In Sijsele-Brugge, op vijf woensdagnamiddagen, start op 7 februari. Nog twee plaatsen vrij.

Info / Bestellen
Meer informatie op
www.morya.org > Meditatie workshops

Mayil eNieuws

Cursus "Telepathie en Intuïtieve Ontwikkeling"

In deze cursus leer je twee veelzijdige methodes voor een dieper spiritueel leven:
- een 5-stappen meditatie waarmee je meer in je eigen kracht komt
- een techniek om telepathisch contact te leren nemen met je innerlijke weten, je ziel, en de ziel van anderen (mens én dier).

Meer over de inhoud en de bedoeling van de cursus
vind je op hetleven.be

Cursus door Petra Danneels
op vijf vrijdagnamiddagen: 23 februari en 2, 9, 23 en 30 maart
in WONDELGEM
(GENT)

Cursus door Marie Crevits
vier zondagen in april-mei 2018
in NEDERLANDS LIMBURG

We zijn nog op zoek naar een locatie. Heb jij een mooie ruimte of grote huiskamer waar 15 stoelen in een ronde kunnen staan? (Zelf neem je dan gratis deel aan de cursus) Neem contact op met Marie

Info / Bestellen
Alle info en inschrijven via hetleven.be > Cursusdata

Mayil eNieuws

Grote eindejaarsactie

! verlengd tot 20 februari (verjaardag van Geert)

10% korting bij aankoop van één boek, kaartenset, cd of audio publicatie

15% korting bij aankoop van twee stuks

22% korting
vanaf drie Morya publicaties

+ gratis 12 extra bladwijzers bij elke bestelling

Mayil boeken

Info / Bestellen
Maak je keuze en bestel via
www.mayil.com

Mayil eNieuws

www.mayil.com
Mayil vzw is een non-profit organisatie
Steun onze werking via jouw aankoop
of een kleine maandelijkse gift op BE80738035148677

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.com > eNieuws.
Reacties op deze nieuwsbrief? Klik 'beantwoorden' en laat ze ons weten.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.