Zie je de afbeeldingen niet?
Bekijk de online versie: www.mayil.org/eNieuws/2018/december.html
Mayil eNieuws www.mayil.org

December 2018

Afdrukken? Klik hier (pdf, 5 blz.)

--

Liefste eNieuws lezers,

Nu en dan komt er iemand bij ons over de vloer voor een zogeheten 'healing'. Als ze aankomen, zijn ze meestal nogal bedrukt, maar wanneer ze weer buitengaan, zouden ze soms huppelen van lichtheid en blijdschap. Die 'healings' is iets wat Lydia al meer dan 30 jaar lang doet, en toch weten precies maar weinig mensen ervan af.

Een healing is gewoonlijk een eenmalig gebeuren, voor mensen die voelen dat ze aan een innerlijke verandering toe zijn maar het gevoel hebben dat ze altijd maar ergens aan blijven haperen. Als je komt, is er eerst de healing zelf: jij zit op een stoel terwijl Lydia een paar meter achter jou staat; het zijn enkele minuten van de grootste eenvoud, uiterlijk gebeurt er vrijwel niets, maar op het innerlijke vlak krijgen de obstakels, blokkades en oude patronen in je leven een nieuwe kans om opgelost te worden. Daarna is er een openhartig gesprek waarin Lydia de inzichten uit jouw healing praktisch uitlegt tot je weet hoe je vooruit kan. Wie een afspraak wil, neemt best telefonisch contact met ons op.

Maar eerst is het tijd voor onze nieuwjaarswensen, een traditie die 17 jaar geleden begon in onze allereerste online nieuwsbrief. Graag willen we vandaag Meester Morya's nieuwjaarsboodschap van 1 januari 2005 nog eens voor het voetlicht brengen:

Meester Morya,
“De innerlijke weg is belangrijk. Zie je leven als ruim en vol mogelijkheden, als een diep en eerlijk gevoel, als een mogelijkheid om je kennis te vergroten. Durf te houden van de antwoorden die in je leven komen. Hou van je leven.

In het komend jaar kun je goedheid voorop plaatsen. Wees goed voor je medemensen, voor de Aarde. Wanneer je meer goedheid wil en sterker in je leven wil staan, formuleer je wens op Nieuwjaarsdag. Ik zal naar je luisteren.

Durf te handelen. Zit niet stil, neem je verantwoordelijkheden ter harte, zo kom je op het juiste pad en kom je innerlijk tot vrede en tot bloei.

Het is goed om rustig en blij te zijn. Zie de nood van de wereld en geef aandacht aan je medemens. Weet dat jullie goede mensen zijn. Weet dat je je altijd met je moeilijkheden, met je problemen naar Mij kan richten; Ik zal je zegenen." M.M.

We wensen al onze lezers een warme kerstperiode, een mooi eindejaar, en een jaar 2019 vol goedheid, vrijheid, vrede en zegeningen. Vanwege Lydia, Marie en Laura

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 22 december 2018

Meester Morya,

"Ik wil het met je hebben over de Nieuwe Tijd. Denk niet dat alles gezegd is over de Nieuwe Tijd. De bedoeling is dat je een grote openheid krijgt voor de nieuwe dingen die komen. Je zal versteld staan over het nieuwe dat in je eigen leven komt, wanneer je de aandacht op je eigen verleden of je eigen toekomst richt op een manier dat je vrede hebt met deze dingen.

Je moet vooral vrede krijgen met je eigen leven, met het leven van deze aarde, met je eigen toekomst en zorgen dat je daar niet tegen vecht. Vecht zoveel als je wil, maar niet met je eigen verleden en je eigen toekomst. Breng jezelf tot vrede. Je kan je eigen vrede voeden: met gedachten, met gevoelens, met een wil. Vooral met een wil: dat je vrede wíl bereiken in je eigen leven.

Het gevecht op deze aarde zal steeds doorgaan, dat is niet het punt. Het is ook noodzakelijk dat het doorgaat en je moet ook in deze wereld durven vechten. Wees een vechter, kom op voor je eigen dingen, kom op voor je eigen leven. Je moet er werkelijk iets van maken. Het heeft geen zin om bij de pakken te blijven zitten.

Toch is het essentieel dat je tot vrede komt met jezelf. Al de dingen die je denkt, al de dingen die je doet, aanvaard ze op het punt waar je staat. Wees geduldig met jezelf. Wees liefdevol met jezelf.

Het is het eerste wat Ik te zeggen heb tegen mensen: “Jezelf, jezelf, jezelf!” Het is wel eens anders gezegd, dat je de ander vóór moet nemen. Misschien heb je zoiets gehoord of ben je daartoe aangemoedigd geweest. Maar dat is niet het punt waar de meeste mensen het moeilijk mee hebben. De meeste mensen hebben het moeilijk om zichzelf te aanvaarden. Kijk desnoods in de spiegel, en aanvaard jezelf. Wees blij dat je bent zoals je bent."

Meester MoryaMorya Bezinning 3: Een groter leven

© Geert Crevits, www.mayil.com
fragment uit hoofdstuk 1 "De bedoeling van de Nieuwe Tijd" in "Morya Bezinning 3: Een groter leven"

 

 

--
Mayil eNieuws

25% korting op de Bezinningsboekjes en Volle maan BOEK+CD
(vanaf 3 stuks)

Onderschat die kleine boekjes niet! Morya Bezinning

Ieder Morya bezinningsboekje bundelt een tiental teksten die essentieel en toch praktisch zijn. Sterk ingebonden en in ideaal zakformaat, zodat je ze overal mee kan nemen om nu en dan een klein stukje te lezen.

Het zijn ware inspiratie-bommetjes, en daarnaast een zeer efficiënte manier om vervelende gedachten een nieuwe kleur te geven of een lastige emotie in perspectief te kunnen plaatsen.

Nog tot eind januari 2019:

25% korting vanaf 3 stuks
keuze uit Bezinningsboekjes en/of Volle maan BOEK+CD

Maak je eigen combinatie van 3 (of meer) boekjes uit de Bezinning reeks en/of de Volle Maan boekjes (boek+cd). De actie is automatisch geldig voor al onze eNieuws lezers die rechtstreeks bij Mayil bestellen.

Morya Bezinning

Maak je keuze en bestel via
www.mayil.com > Morya Bezinning

Mayil eNieuws

Healing - door Lydia Crevits

Lydia CrevitsOm opnieuw in verbinding te komen met jezelf, om een nieuwe start te kunnen maken, of om nieuwe moed te vinden om dat wat is, te kunnen aanvaarden en daarna vooruit te gaan.

"Met een healing krijg je zowel praktisch advies als de innerlijke bevrijding en bekrachtiging om het advies te gebruiken en er iets mee te gaan aanpakken in je leven."

Alle info op www.hetleven.be

Mayil eNieuws

Nieuw: het Meester Morya sieraad

Een aantal gelukkigen mochten hun eigen zilveren hanger reeds ontvangen. Voor anderen is het nog héél even wachten, maar ze komen eraan!

Hier alvast enkele reacties:

"Het juweeltje is aangekomen. Ik ben er superblij mee. Het is heel mooi, fijn, niet te groot, niet te klein."

"Wat ben ik blij met het juweeltje !! Het is ronduit prachtig.  Zo mooi in zijn verhoudingen… En zo fijn om het te dragen !  Het gaat niet zo goed de laatste tijd en mijn eerste dag dat ik het juweeltje draag verloopt zo anders.  Zelfs op de tekenles vanmorgen viel het de mensen op." 

"Ik merk NU al effect; dat is voornamelijk mijn eigen bewustzijn dat zich afstemt--in Vertrouwen--op de Hiërarchie!"

Meester Morya symbool - zilveren hanger.

Een paar mensen vroegen om een apart bestandje met de mooie betekenis van het symbool, om te kunnen uitprinten en nu en dan te herlezen.

Klik hier voor een printbare pdf met de betekenis van de hanger (A4).

.

Meester Morya symbool - zilveren hangerMassief 925 Sterling zilver
Hoogte: ca. 22 mm
Hoogte inclusief oog: 28 mm
Breedte: 19 mm 
Dikte: ca. 1,6 mm

Meer inhoudelijke informatie vind je op de website

76,90 € - gratis verzending

! Hou rekening met een levertijd van mogelijk meerdere weken.

.

Bestel jouw zilveren hanger via www.mayil.com

Mayil eNieuws

Cursus "Telepathie en Intuïtieve Ontwikkeling"

door Petra Danneels

Petra DanneelsVolgende cursus:
Op 19 januari, 2 februari,
16 februari, 2 maart
en 16 maart 2019
in Brugge

Alle info op www.hetleven.be

Mayil eNieuws

Zag jij alle video's al?

Deze maand verschenen er geen nieuwe posts op ons Youtube kanaal, om iedereen de kans te geven om even bij te benen met het bekijken van alle interessante video's. Zag jij de video's al?

Hieronder een lijst van enkele toppers :-)

Klik op de afbeelding of de titel om rechtstreeks naar de juiste video te gaan. Elke video biedt een Nederlandstalige ondertiteling.

Abonneer je op www.youtube.com/Moryaspiritual
en ontdek steeds meteen onze nieuwe video's!

Interview met Geert Crevits (37:15)
gefilmd in Amsterdam in 1999

video

video

(M11) Over karma, verlichting en het geduld van de liefde (20:37)

(G7) OEFENING: Omgaan met overspoelende ervaringen uit het verleden (15:41)

G7

Video 4

(M4) Een wonderlijke toekomst (07:56)

(G5) Eenvoudig aanwezig zijn in wat je doet (09:52)
Antwoord op een vraag uit het publiek: "als je in de stilte gaat, ontvang je soms wel intuïties, maar hoe doe je dat in de beslommeringen van het dagelijkse leven?"

G5

Video 3

(M3) Hoe pak ik mijn problemen aan? (OEFENING gericht denken) (14:46)

Bekijk alle video's op
www.youtube.com/Moryaspiritual

 

www.mayil.com
Mayil vzw is een non-profit organisatie
Steun onze werking via jouw aankoop
of een kleine maandelijkse gift op BE80 7380 3514 8677
(Mayil vzw)

Vind je deze nieuwsbrief de moeite waard? Stuur hem eens door naar je vrienden.
Heb je deze nieuwsbrief via-via gekregen? Inschrijven kan op www.mayil.com > eNieuws.
Reacties op deze nieuwsbrief? Klik 'beantwoorden' en laat ze ons weten.
Deze nieuwsbrief bestaat ook in het Engels, het Pools en het Duits.